jueves, 16 de febrero de 2017

Ese Compromís incansable...qué bueno sería para España un Compromís en cada autonomía!


Més notícies

Igualtat retornarà les ajudes reduïdes en l'època del PP als cuidadors no professionals
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha anunciat que es retornarà "d'ofici" el copagament "encobert" que l'anterior Govern del PP va aplicar als cuidadors no professionals.
Llegeix més →
Climent assenyala que 'l'autoconsum, l'eficiència energètica i les energies renovables són possibles tant en llars com en pimes'
El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que "l'autoconsum energètic, l'ús d'energies renovables i l'eficiència energètica són possibles i el Consell aposta pel seu impuls en tots els àmbits, tant en els llars com a les pimes i a les institucions ". 
Llegeix més →
Transparència i Justícia presenten l'avantprojecte de Llei de Memòria Democràtica a Alacant
El conseller de Transparència ha destacat que la Generalitat "ha volgut legislar a nivell autonòmic en matèria de Memòria Democràtica per compromís polític", amb el desig que "les mesures que inclou perduren en el temps".
Llegeix més →
Medi Ambient recupera ajudes a agricultors i prevaldrà la producció ecològica
El Consell ha recuperat les ajudes a inversions en explotacions agràries, a les quals destinarà 15 milions d'euros fins a l'any 2020, i prevaldrà per a la seua concessió la producció ecològica, les dones i joves agricultors o zones amb dificultats naturals.
Llegeix més →
Educació aplica diferents mesures per a facilitar al màxim l'adaptació al Programa plurilingüe dinàmic el pròxim curs
 La Conselleria d'Educació vol facilitar que els col·legis amplien l'ensenyament en valencià i en anglés, sense veure's obligats a implantar de colp el plurilingüisme en una etapa sencera.
Llegeix més →
El Consell reclamarà a Foment els accessos a l'AP-7
“Des de la Conselleria d'Hisenda recolzem els projectes que es defensen des de la comarca i estem a favor que es realitze aquesta connexió», ha assenyalat la secretària autonòmica d'Hisenda, Clara Ferrando.
Llegeix més →
S'elimina el copagament farmacèutic als menors de famílies amb rendes inferiors als 18.000 euros
 L’ajuda s’aplica directament sobre els beneficiaris, sense haver de presentar cap paper ni fer més burocràcia, per tal de fer més efectiva la mesura. La nostra és una sanitat universal, que acull a totes les persones, i les concedeix el dret a la sanitat pública.
Llegeix més →
La Diputació impulsa un pla de ‘Smart Cities’ per a tota la província
El diputat provincial de Modernització i Administració Electrònica, Iván Martí, ha afirmat Martí, “que cal buscar maneres de col·laborar i aprofitar sinergies en aquest important i ambiciós projecte que la Diputació de València pretén extrapolar a totes les poblacions de la província”.
Llegeix més →
El Congrés aprova per unanimitat la proposta de Compromís per a protegir la xufa valenciana
El Congrés ha aprovat hui per unanimitat la proposta de Compromís per protegir la xufa valenciana dels riscos fitosanitaris que comporten les importacions procedents de Nigèria, Níger, Mali, Costa de Marfil i Xina per a la collita autòctona.
Llegeix més →
Compromís reclama una comissió de’investigació per l’eixida a borsa de Bankia
El diputat de Compromís, Ignasi Candela, ha titllat l’operació “d’estafa brutal” i ha lamentat la necessària cooperació en el frau de la llavors adreça del Banc d’Espanya i de la CNMV, els organismes encarregats de la supervisió del sistema bancari.
Llegeix més →
Mireia Mollà
Compromís exigeix al Govern central que corregisca la irracionalitat que el Corredor Mediterrani passe per Madrid
La Comissió Executiva de Compromís, reunida aquest dilluns en la Seu Nacional de la coalició, ha denunciat que el Govern Central torne a menysprear els interessos del poble valencià en destinar fons del Corredor Mediterrani per a pagar el túnel de connexió entre les estacions madrilenyes d’Atocha i Chamartín.
Llegeix més →
Compromís exigeix a Rajoy equiparar en drets la maternitat i la paternitat amb 18 setmanes de permís retribuït
La diputada de Compromís a les Corts, Mª Josep Ortega, ha presentat una proposta per tal que el Consell inste al Govern Central a augmentar les setmanes de permís a 18 setmanes, dos més de les que hi ha actualment, per igual per a la mare i el pare, amb el 100% del salari.
Llegeix més →
Ponce: “Garoña és l’excusa perfecta que necessitava Cofrents per donar llum verda al seu Magatzem Temporal Individualitzat”
El síndic adjunt de Compromís a les Corts, ha manifestat que “la notícia del vist i plau del Consell de Seguretat Nuclear (CSN) a la reobertura de la central de Garoña, confirma el pla del Govern de Rajoy per allargar la vida de les velles i perilloses centrals nuclears, com ara la de Cofrents”.
Llegeix més →
Ferri: “La corrupció del PP ens ha empobrit i ens avergonyeix tots els dies”
El síndic de Compromís en Les Corts s’ha referit a la notícia segons la qual 9 empresaris han arribat a un acord amb la fiscalia en el marc del cas Gürtel i han admès que finançaren il·legalment al PP valencià per a les eleccions autonòmiques i municipals de 2007 i les generals de 2008.
Llegeix més →
Compromís impulsa una clàusula pro ‘kellys’ en les ajudes del Consell als hotels
La diputada de Compromís, Marian Campello, ha registrat una PNL perquè les ajudes o subvencions públiques concedides per la Generalitat per al foment i dinamització del sector turístic valencià estiguen subordinades als principis de dignitat, seguretat i drets laborals.
Llegeix més →
Carles Mulet: “els anuncis d’inversions en matèria ferroviària els incompleixen sistemàticament”
El senador territorial de compromís anuncia la petició de compareixença del ministre de Justícia en Comissió perquè parle “del corredor mediterrani”.
Llegeix més →

No hay comentarios: