miércoles, 26 de octubre de 2016

LAÏCISME I DEMOCRÀCIA: Xerrada-debat 3 de novembre 19:00h c/ Borrull, 25

Benvolgudes companyes i companys ,

Recentment , en alguns debats i reunions, s'han plantejat alguns temes que en EUPV haurien de dur-se a terme per a aclarir conceptes, evitar les confusions , fugir dels clixés perversos i compartir sabers entre totes i tots.
Un d'aquests temes és EL LAÏCISME.
Des d'Europa Laica , la companya Raquel Ortiz ens ofereix una xarrada - debat per a tractar amb profunditat aquest tema i alhora que siga un marc de participació i aclariment de tot tipus de dubtes sobre el Laïcisme que des d'Europa laica estan plantejant a nivell de municipis , governs autonòmics i parlament de l'Estat.
És necessari que l'esquerra transformadora tinga argumentari i idees clares, no solament sobre aquesta qüestió sinó sobre moltes altres que podrien anar-se plantejant ací, una vegada al mes, si us sembla, per a anar tractant temes i compartint els sabers entre totes i tots.
Raquel Ortiz podria coordinar un calendari de debats pel que fa a temes d'interès i cercar a persones que gustosament vindrien . Açò seria una referència sociocultural per a la nostra organització ja que podrien venir amics i amigues del nostre entorn i fer visible a la nostra organització en els debats socials.

Us esperem el dia 3 de Novembre a les 19 hores al carrer Borrull 25 per a debatre amb Raquel Ortiz, coordinadora de València Laica i Eugenio Piñero , vicecoordinador de València Laica i professor de Filosofia en l'IES Malilla. Per cert, aquest company i els seus 3 alumnes , van obtenir un premi l'any passat del MEC pel treball de recerca sobre l'estat i les seues relacions amb l'església . Ací teniu el link en pdf.

https://laicismo.org/wp-content/uploads/2015/06/Al-Cesar-lo-que-es-del-Cesar-Analisis-de-las-relaciones-Iglesia-Estado-Valencia-2015.pdf






No hay comentarios: