s谩bado, 10 de abril de 2021

馃憤馃憤馃憤馃憤馃憤馃憤馃憦馃憦馃憦馃憦馃憦馃憦馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏 Me ha llegado el calendario de un programazo pedag贸gico y creativo desde el Ayuntamiento de Paiporta. Los pueblos que se niegan a conocer su historia, la repiten sin parar. Por eso es fundamental que el olvido no nos confunda otra vez. ¡Gracias a la Concejal铆a de Cultura!

 Producci贸 i realitzaci贸: Documentart, amb la col·laboraci贸 de l’Aula d’Hist貌ria i Mem貌ria Democr脿tica de la Universitat de Val猫ncia. 

Testimoniatge real d’un protagonista de la nostra hist貌ria recent. Dona vida als seus records Inma Gonz谩lez, la seua pr貌pia n茅ta.Museu de la RajoleriaBiblioteca P煤blica Mar铆a Moliner RuizL’Auditori MunicipalBiblioteca P煤blica Mar铆a Moliner Ruiz. L’Auditori Municipal(Sala de Confer猫ncies)Documental i col·loqui:Teatre: Exposici贸:Cinema: Presentaci贸 del llibre.

Presentaci贸 de les JornadesIII edici贸 d’aquest Recital de poesia amb David Vidal i l’alumnat del taller de l’Aula de la Paraula.La pres贸 de les dones. La repressi贸 franquista, Mauthausen. La voz de mi abuelo, La Colonia Rusa a Paiporta- Mem貌ria Democr脿tica i Patrimoni 1936-1939 

 Con猫ixer, difondre i posar en valor Del Vicerectorat de Projecci贸 Territorial i Societat. Recital Po猫tic: dimecres 14 d’abril, 19.30 L’Auditori Municipaldiumenge 18 d’abril, 19.00 hdimarts 20 d’abril, 18.30 dijous 22 d’abril, 19.30 hdissabte 17 d’abril, 19.00 hdimecres 3 de novembre, 19.30 L’Auditori Municipaldissabte 13 de novembre, 19.00 dijous 11 de novembre, 19.30 hdijous 15 d’abril, 19.30 hG猫nere: drama · Pa铆s: Espanya · Durada: 107 min P煤blic jove i adult · preu 煤nic: 3 € *P煤blic jove i adult · preu: 4 € (redu茂t 3 €) 

*abrilnovembre Llargmetratge que recupera la mem貌ria hist貌rica de les dones de la postguerra explorant un context complex: la insurrecci贸 en les muntanyes. Espanya, 1949. Presenten l’acte Gloria Ma帽as, llibretera; Iolanda Ibarra Tormo, periodista i escriptora i Isabel Donet S谩nchez, autora del llibre Teatro Traj铆n Dos moments de la Hist貌ria del nostre pa铆s, en un 煤nic espai que traspassa la temporalitat i que ens fa reflexionar sobre el nostre passat i sobre el nostre present. 

Teatre: La invasi贸n de los b谩rbaros. P煤blic jove i adult · preu: 4 € (redu茂t 3 €) *Arden Producciones Biblioteca P煤blica Mar铆a Moliner Ruiz 

Nietas de la Memoria. Inauguraci贸 de l’exposici贸 de la Colonia Rusa a Paiporta comissariada per la historiadora Cristina Escriv谩. Presentaci贸 del llibre: Las voces de la tierraAquest llibre ens parla sobre objectes trobats en fosses comunes. Amb la participaci贸 de Jos茅 Antonio Rob茅s, Juan Carlos Mestre, Emilio Silva, Sukina Aali-Taleb i Clemente Bernad. Presentaci贸 de l’exposici贸. Confer猫ncia: El Vers de la Mem貌ria III. Els aer貌droms de campanya republicana.

 

No hay comentarios: