jueves, 1 de marzo de 2012

ACTIVIDADES SOLIDARIAS PARA HOY Y MAÑANA


Dijous, 1 de març
14:00
 "Intifalla" Falles sí, lluita també


Para hoy jueves 1 de marzo:
Entrega de firmas para parar un desahucio en el Parque Alkosa. A las 11:00 en el Deutsche Bank, Pl.Ayuntamiento,20, Valencia. Per denunciar la negativa a negociar dació i lloguer social de Paola i Marcelo, que han rebut ordre de desallotjar la vivenda pel 22/03/12. Esteu invitades a venir i recolzar a la família.
- Mascleta Indignada. A las 12:30 en el IES Lluis Vives. Xiulada general contra les retallades, la repressió, i la reforma laboral. El proper 1 de març entra en vigor el decret de les retallades als serveis públics del País Valencià. Un decret que precaritzarà els serveis bàsics d’accés general i empitjorarà les condicions lab…orals dels treballadors públics. Des de les xarxes socials s’ha començat a activar una resposta. Els polítics del PP utilitzen les Falles i el balcó de l’Ajuntament com a escaparat propagandístic. Per això s’ha convocat una xiulada general contra les retallades, la repressió i la reforma laboral, en la primera mascletà de les Falles 2012. Des de les xarxes socials s’ha fet una crida a portar xiulets i cartells per mostrar el nostre sonor rebuig. Ja ho sabeu, l’1 de març a les 13:45h totes a la mascletà: xiulada general contra els culpables de les retallades i la repressió.
.







18:00
 Charla Joan Melé (Triodos)
Quandv., 2 de març, 18:00 – 20:00
OnAvenida de las Ferias, s/n. Burjassot. (Feria Valencia, Salón de actos, pabellón 8) (mapa)
DescripcióEntrada libre. Aforo limitado
19:00
 Reunión preparación Falla Itinerante
Quandv., 2 de març, 19:00 – 20:30
OnArte&Facto (mapa)
DescripcióLa Asamblea de Patraix plantea realizar una falla itinerante/móvil, para visibilizar las reivindicaciones durante estas fiestas de asistencia masiva. Aún está todo por decidir, así que se invita a los interesados a asistir a la reunión de preparación, que será este viernes 2 de marzo a las 19:00 en Arte&Facto (Calle Pie de la Cruz nº8, Valencia) http://centroculturalartefacto.blogspot.com/p/localizacion.html Aprovechando la coincidencia de lugar y hora, la Comisión de Acción participará en esta reunión, y al terminar realizará la reunión de Acción, a la que (como siempre) se invita a participar a quien quiera.
19:30
 Valencia- Masa Critica (defensa bicicleta)
Quandv., 2 de març, 19:30 – 21:00
OnPlaza de la Virgen. (mapa)
Descripcióhttp://www.ciclismourbano.org/masacritica/ Para reivindicar el uso de la bicicleta como medio de transporte urbano. Primer viernes de cada mes 19:30 h

No hay comentarios: