martes, 22 de febrero de 2022

Todos los años, por estas fechas llega en València la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió,; casi un mes de puestos llenos de libros donde se pueden encontrar verdaderas delicias y tesoros encuadernados, donde los niños y niñas se familiarizan con esa magía impresa de la lengua escrita en ejemplares que han pasado por tantas manos, épocas, mentes y sentimientos; con el pp el periodo de la feria empezaba a primeros de marzo y se acababa antes de Fallas, con el gobierno del Botànic, esa fiesta encantadora y tan culturalmente nutritiva, llega hasta el 20 de marzo, un día después de Fallas. Algo que los y las valencian@s agradecemos muchísimo. Tuve la suerte de vivir muy cerca y de disfrutar durante 25 años ese regalo increible.Y es cierto: no todas las políticas y políticos son iguales, afortunadamente!

 

XLV FIRA DEL LLIBRE ANTIC I D'OCASIÓ DE VALÈNCIA

    DATA: 25 de febr. 2022 - 20 de març 2022
    HORARI: de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Diumenge d'11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
    PREU: gratuït
    LLOC: Gran via Marqués del Túria, des de plaça Cánovas fins al carrer Pizarro

    La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de València es una de les fires del llibre més tradicionals de la ciutat, i de les més antigues. Ofereix la oportunitat de buscar entre gran quantitat de llibres antics, de segona mà, revistes i edicions descatalogades, així com altres tresors (àlbums de cromos, postals, cartells de publicitat antics, etc).

    La Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals col·labora amb la cessió de publicacions municipals per a la venda a la caseta d'organització de la Fira, així com amb la donació de llibres per als participants. Participaran un total de 29 llibreries.

     

No hay comentarios: