viernes, 10 de septiembre de 2021

València y l@s herman@s refugiad@s: La nostra ciutat el vostre refugi; esta vez se trata de la Franja de Gaza, en esa Palestina pisoteada por Israel, que unida a Afganistán, Siria, Kurdistán, Irak, Yemen y casi toda África, se expande por todos los caminos de un éxodo forzoso. El Planeta es la casa material de tod@s y la solidaridad la única forma de compartirla en paz, justicia y fraternidad, no lo olvidemos...Gracies, Ajuntament de València!

 

Exposició fotogràfica “Una altra Franja per a Gaza”👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  

DATA: 08 de set. 2021 - 08 d’oct. 2021
PREU: Activitat gratuïta.
LLOC: Plaza de l'Ajuntament de València.

València acull l'exposició fotogràfica “Una altra Franja per a Gaza”

 

INAUGURACIÓ: Dimecres 8 de setembre de 2021 a les 10:00 hores en la Plaça de l'Ajuntament, en la façana de la casa Consistorial enfront de l'oficina de Turisme.


Inauguren una mostra visual en la plaça de l'Ajuntament per a afavorir el coneixement de la realitat de la població refugiada palestina.

 

València acull l'exposició “Una altra franja per a Gaza”, organitzada per UNRWA Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de posar el focus en la situació de les persones refugiades de Palestina a Gaza que, després de més de 70 anys com a refugiats, segueixen esperant una solució justa i definitiva al seu situació, en condicions humanitàries crítiques. La mostra, que s’exposa a diferents municipis de la Comunitat Valenciana, es podrà visitar fins el 8 d'octubre a la plaça de l'Ajuntament.

 

L'exposició consta de 8 tòtems que contenen 24 vinils amb testimonis i fotografies que contextualitzen la situació actual de les persones refugiades de Palestina. La mostra se centra en 14 històries, i permet escanejar amb el telèfon mòbil els codis QR que acompanyen cada un dels testimonis per escoltar-los.


MÉS INFORMACIÓ: Consulte en la seua pàgina web

No hay comentarios: