viernes, 21 de abril de 2023

Desde Laicismo.org nos invitan a esta presentación de un libro necesario "Inmatriculaciones, el escándalo de la Iglesia". L@s seguidor@s del Evangelio, made in Jesusito de nuestras vidas, no deberían pedérselo.😍🤩👍🙏🙏

 

Traducir mensaje
Desactivar para: catalán
laicismo.org

ACICOM col·labora amb València Laica, organitzant aquest acte de presentació del llibre “Los obispos de la mezquita de Córdoba” un treball d’investigació sobre un dels casos més sagnants de les immatriculacions, l’escàndol de l’església. Una activitat que emmarquem amb els projectes de Memòria ARA que desenvolupem en ACICOM, amb el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Us convidem a un acte contra les immatriculacions de l’Església catòlica, que comptarà amb diverses intervencions, destacant la de Miguel Santiago Losada, autor del llibre “ Los obispos de la mezquita de Córdoba”.

Les immatriculacions de l’Església catòlica suposen el major escàndol d’apropiació indeguda i espoli al poble espanyol que la corporació catòlica ha dut a terme en el terreny econòmic des de 1946. Estimem en 100.000 el nombre d’immobles usurpats.

Però la corporació catòlica no és la responsable última. Volem recordar ací que és l’estat espanyol el consentidor i còmplice ja que encara que va deixar molt reduïda la xifra d’immobles, només 35.000, ni tan sols aquesta rebaixa està disposat a exigir-los.

A València, el nostre Micalet, és el símbol que representa la resta d’immatriculacions al País Valencià, béns del poble i no del Vaticà.

En l’acte intervindran:

  • Juan Medina Cobo, president d’ACICOM, que donarà la benvinguda.

  • Raquel Ortiz, coordinadora d’Europa Laica, València que presentarà.

  • Antonio Manuel Rodríguez Ramos, professor, escriptor i activista, doctor en dret, professor de dret civil i dret agrari en la Universitat de Còrdova.

  • Juan José Tamayo, teòleg i escriptor. Doctor en Teologia i Filosofia, Emèrit de la Càtedra de Teologia i Ciències de les Religions “Ignacio Ellacuría”, de la Universitat Carlos III de Madrid.

  • Miguel Santiago Losada, autor del llibre.

TODA LA INFORMACIÓN EN LAICISMO.ORG

No hay comentarios: